Ingin tau boleh ke suami teman bersalin kalau bersalin di hospital kerajaan ? Hosp Seberang Jaya

4 Balas

saya bersalin tahun lepas masa pkp. husband tak boleh teman. termsok dlm ward. hanya boleh hntr brg smpi dekat guard luar ward. adik sy bersalin bulan 10 baru2 ni. masih sama. husband xboleh masok jugak. bila bini dh bersalin bru dorang akan panggil husband utk azan kan anak.

1y ago

betol..layanan nurse semua baik.

bru2 ni ipar saya bersalin di sana bulan 12 lepas. suami dah boleh melawat ke wad sebelum bersalin .. cuma teman di labour room tak dpt pn..

sy da call tny,,suami x boleh teman bersalin

1y ago

Kiranya waktu melawat jela suami bole teman

Boleh, tapi kne rtk..

1y ago

Xtau tmpt lain.. Tmpt sy bole..