Anak saya umur 7 bulan kerap bangun malam dn gosok" muka kat tilam gosok" telinga..apa sebab tu ya?

1 Balas

maybe gatal muka or telinga. jadi gosok tu buat dia selesa. tapi telinga tu try cek juga kot ada apa2, nk tmbuh ggi pon punca byi suka gosok tlnga. atau lapa. jadi dia gosok muka. nak tido pon akan buat peel gitu. macam anak saya suka gentel tlnga kalo nk tdo. nanti bila2 boleh join grup ni ok..kat sini boleh tanya or nak beri apa2 info pon boleh..dalam ni ada mereka yg tgh ttc, prgnt, pantang & sedia ada ank. nanti boleh klik link bawah ok https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe