Mengandung kah begini..bila chek p klinic..tidak nmpak apa2...last datang haid 21-6-22

9 Balas

pregnant tu sis, sama la mcm sy double line terang sgt, pi cek tak nampak apa. bkn hosp kk biasa ea colombia pulak tu pakar yg cek kan ha🤣 rezeki org bg duit suh pi private..kita tak mampu pun..tp tu lah tak nampak ap sedih giler rasa..rupanya masih awal sangat..baru 5 week..pstu kali kedua pergi masa 9 week tak silap dah nampak dah dia comel je besar kacang hijau hahah..skrg Alhamdulilalh dh 21 week dh rasa baby kicking dh hehe..

2y ago

owh yake..syukur lah kalau pregnant..dah banyak kali cek upt semua positif

boleh check sis sbb line dh terang sbb jauh tarikh last period sis ni nanti kalau nampak boleh tahu saiz janin kalau x nampak lg, biasa 2week lg dr suruh datang semula

2y ago

iya sis .Aamiin

tu confirm +ve tu tahniah! mungkin awal lagi sbb tu x nampak kalau gi scan kt klinik

last bulan 6??? baik jmpa pakar.. takut jugak kndungan luar rahim ..

2y ago

haah ..sbb sy last year mcm ni ..kndungan dh nak 3bulan bru diorg suspect ectopic pregnancy dan dh tkde tiub fallopio sblah knan sy skrg slpas operate bulan 12 2021 😢 tp syukur kuasa tuhan lebih kuat dibanding apa kata2 dktr mngatakan susah utk sy mngdung smula .. skrg sy dh pregnant balik utk 27w 1d scra normal bukan ectopic pregnancy

Masih awal sis nk scan kene tggu 8-12week mcm tu bru nampak ..💓

2y ago

owhh ..patut lah tak nmpak apa2

Mungkin masih terlalu awal utk scan,,

2y ago

mngkin lah kali

confirm pregnant tu sis

tukar guna upt lain

2y ago

aq dah guna 3 upt semua 2 garis

guna upt lain

2y ago

sudah guna lain semua positif juga