susu apa yg sesuai untk kandungn 5weeks

10 Balas

nurse soh sy minum susu lowfat any brand yg kt pasar raya tu . sy bli yg brand dutch lady. tp sy selang seli kn dgn susu yg berperisa ..nurse xbg sy minum susu ibu sbb sy overweight..

sy minum susu hl . plus susu hl ad asid folik walaupun hari ii kita telan ubat asid folik , tapi ikut tekak mmasing sesuai dengan susu yg mna

2y ago

ok tq awk🥰

saya nak minum susu tapi bila saya minum je jadi sakit perut cari toilet nak membuang tapi saya suka susu 😌

apa2 pun ok asalkan xde side effect utk kita cth loya ke, cirit birit ke, sembelit dsb

kalau sy x masok lnsong minum susu .

Susu HL low fat..Dr suggestkan pada sy..

saya minum Anmum

semua jenis susu pun elok

2y ago

ok😊 tq

semua ok

Sy minum frisomum

2y ago

Setakat ni sy mnum ok, penghadaman ok juga sbb sembelit. Sy pilih frisomum sbb ingtedient dy bnyk ada DHA bgus untuk otak bby, baru 2 tin mnum x dpt trus kn dah sbb skrg dlm proses kguguran, tggu darah smua kluar 🥰 jaga kesihatan tw