Hais nurse ckp tadi kepala baby dekat bawah dah ,😂

5 Balas

saya start 30week kepala baby kat bawah dah. now 40week 2day still tak bersalin lagi. huhu baby syok dalam perut lagi ni. doakan saya ya

2y ago

semoga dipermudahkan ...

sy sepanjang prgnt mmng bby kpla kat bawah je. Alhamdulillah xrisau. now baby pun dh nak msuk 4bln dh lahir..

sy 16 minggu pon mmg kepala baby kt bwh,sekarang da 37 minggu nk masuk 38😊

2y ago

sama saya,pregnant no 2 kepala asyik dok bawah smpai skrg 33 minggu tk gerak2 ke ats pun😂😂😂yg brgerak badan dia je 😅

saya dari 28 minggu kepala dah kt bawah😅tk gerak2 pun dia

Alhamdulillah berapa minggu dah sis?