Hai maaf bertanya..untuk beg hospital better pakai luggage or beg biasa. Yang mana lg memudahkan.

1 Balas

hi puan 😊 saya first time mommy tapi dah packed hospital bag. so far saya baca pengalaman mommies lain, diorang semua guna luggage je. senang semua sumbat dalam tu. tapi kalau untuk labour room, better guna tote bag. luggage untuk dalam ward nanti. tapi nanti lepas bersalin puan takleh angkat ye luggage tu, kena mintak tolong nurse or husband (if husband boleh masuk ward)