Saya mengandung anak luah nikah boleh kawin masa tengah mengandung ni

2 Balas

Kalau kandungan masih awal (seeloknya bawah 3 bulan masa berkahwin) then insyaAllah anak boleh ber bin/bintikan nama suami. Tp tak pasti sbb MCO skrg ni semua pejabat agama tk terima utk nikah rasanya

3y ago

buat masa ni tak boleh nikah lah ye terima kasih atas info 😌🙏

hi mcm mana situasi awak sekrg? saya tgh pregnant 15 minggu.. kalau boleh nk kahwin awal.. hmm