Hi mommies. Kandungan saya dah masuk 10week. Tapi takde selera mkn & mulut pahit je. Ada suggestion?

5 Balas

Macam tu lah journey masa pregnant ni. Nanti dah bersalin mesti rindu tapi kalau boleh nanti pregnant lagi taknak lagi macam ni haha! Saya dulu masuk maggi laksa je sis. Lain semua tak masuk. Tu je lah telan. Tapi make sure sis paksa je diri makan ya sebab kesian dengan baby kat dalam perut

3y ago

sama la. sy pun nak makan maggi tp husband tak bagi. tp tu je mknan yg kena dgn tekak

mulut pahit xleh buat ape sis,kena tunggu dia hilang sendiri..saya dari 6 week sampai dh nk masuk 19week mulut pahit..cuma sekarang ni dh beransur hilang.. kena sabar je☺️

Sama la kita 1st time ada pengalaman mcm ni x tau nk mkn apa

makan benda masam manis masin..begitulah sy dulu pd mula2.

Makan buah..InshaAllah ok nanti