Assalamualaikum mommy n bakal² mommy 😊 Ad tk kt sni due bln 4 thun ni , due sy 6 April 2021. 🌼❤

Assalamualaikum mommy n bakal² mommy 😊
   Ad tk kt sni due bln 4 thun ni , due sy 6 April 2021. 🌼❤
54 Balas

19/4/21 second Baby Boy.. Semoga di permurahkan segala urusan amin 🤲 Baby lahir sihat dan sempurna Amin 🤲

wsalam..hi..sy ikutkan due InsyaAllah 14/4/21..smoga kita smua sht & dipermudahkan bersalin nanti ye mommy2🤗

Saya due 31/3 tapi belum ada tanda apa2 lg ni... doakan saya cepat bersalin dan selamat mummy n baby 🥺

sy ☺️ sy puase kedue admission spital 😆 semoga urusan kite d permudah hendakNya 🤲🏻

sy 20.4 due..semoga kite semua dipermudahkan segala urusan bersalin nti ye.. Aamiin 😘🥰

sy bru lpas branak 16.3.2021. pngalaman prtama dlm hdup.. alhmdlillah rsa dpermudahkan

Deu sy 9/4..semoga d permudahkan urusan mommy² yg bakal melahirkan 🤗👶❤

due sy ogos ni ,lmbat lg ..smoga dprmudah urusan sy dan bakal2 mommy semua

12/4 InsyaAllah... semoga semua ibu2 dipermudahkan bersalin.... Amin..

due bulan 8 tahun ni 🤭 semoga dipermudahkan urusan sis 🥰