Assalamualaikum.Sy bru nk dpt first baby,sy ad beli pakaian,jd nk bsuh,pncuci ap y ok ye??

16 Balas

Saya basuh guna detergent biasa saja. Pernah baca yg kita tak perlu guna detergent baby. Kecuali bila baby pakai baju tu, ada alahan baru tukar.

Waalaikumussalam, kalau baju baby boleh guna pencuci baju baby. Ada banyak brand, macam saya, saya guna anakku

3y ago

You're welcome 😉

Sy cuci pkai sabun biasa je sis.. Lps tu bilas letak pewangi sikit..

3y ago

baik sis,tq sis utk infonya 😍😍

pencuci baju baby jenama fred n flo best dan murah, rm 10 je

3y ago

mcm brmnt,ad servey2 jgk hr tu 😘

pencuci khas untuk baju bby..xkisah jenama apa..semua ok..

3y ago

baik sis,nt nk servey2 plk...heheheh 😍

Sy beli pencuci khas baju baby.. Tk kisah jenama apa.

3y ago

baik,trima kasih sis 😘

Pncuci baju baby,, sbb gne yg lain tkut bby xsesuai

3y ago

tq sis for sharing 😍

sy pkai kleen kot..x silap la haritu beli..wangi..

3y ago

ye ke,blh servey tu,hehehhe.... tq sis ❤️

Abd pureen. Detergent khas utk baby

3y ago

trima kasihhh 😁

sy pakai abd pureen dan downy putih

3y ago

tq for sharing 😘