Nak tanya kalau dh 18minggu baby gerak mcm mna ya? Sy baru first time tq😘 momss💘

7 Balas

Hi. first time baby biasanya tak semua melalui proses yg sama. saya sendiri merasa gerakan sewaktu 19 weeks ke atas. baby dah start bergerak, (Ada yang start rasa Dari 16 weeks -24 weeks) menendang, tapi lembut halus ja. kadang kita takrasa pun.. sentiasa bercakap dgn baby ya meransang otak baby sewkatu dari Dalam rahim. good luck mummy 😊