Kandungan saya dah masuk 33minggu ..dan saya ada kencing manis ...makanan apa yang sesuai untuk saya

1 Balas

jangan makan makanan proses food,banyak makan sayuran ,buah2 pilih ikut kesesuaian boleh Google,kabro tinggi juga jika boleh jangan ambil (boleh guna beras taj mahal khas untuk orang kencing manis harga pasaran dalam rm 45.++) beras ni 1 beras cawan boleh letak 3 cawan air menggunakan penyukat beras yg sama) Dulu kakak sy ,sy lihat buat seperti yg sy nyatakan di atas kerana dia juga hamil dan ada kencing manis,minta maaf sedikit sahaja yg sy tahu untuk kongsi.