Blh tnya kh kalau barang jatuh dikepala baby sampai luka kepala baby 2 bulan lebih tidak apa apa?😭

12 Balas

bagus pegi hospital daripada tanya kat sini.. risau ada gegeran otak atau pendarahan sebab sampai terluka baby macam tu.. even benda tu nampak ringan atau kecil untuk kita tapi baby nie tak ye...sila ke hospital ye lebih baik

better g check sbb kepala bby kn..mcm ank sy dulu,kak dy main cak2.bgus ar lyn dik,tiba2 dik ngis.rupanya cak Pakai gunting,tergunting pipi dik Dy ckit.sampai sekarang dh jd tanda lahir

tkut2 klw ad drh beku sja tuu, kepala bby pn msi lembut2 lg. kita xtw kn, tgok mcm ni npk ok, dalamann cuma doc dn yg lbh pakar ja thu. moga dimudhkn urusn sis

pantau keadaan baby.. klu baby merengek atau muntah2 dlm tempoh 24 jam.. klu awak rsau trus bwk gi klinik pn xpe..

9mo ago

kalau muntah tu blm ada lagi mhu mhu munth jk

xyh pantau. first pergi hospital Trus. Sbb bby bru 2 bulan. tengok apa nasihat dr. kalau Dr Kata pantau,bru pantau.

perlu ke hospital..baby kepala lembut lagi..risau jd darah beku/gegaran otak..

baik g klinik cek...anak baru 2 bulan tu..risau tkut ad gegaran otak..

9mo ago

okey terima kasih saran kn

Pntau keadaan dia tp klau msh rsau blh k klinik sis

better bawa check up ... takut ade side affect..

Pantau, kalau ada muntah terus ke hospital