Semput di 10weeks kehamilan

#firstbaby hi semua. Nak tanya, memang rasa semput ke ya kalau dalam masuk 10weeks. Uih tak selesa sungguh. Ke sebab sy ada history asthma? Tapi lama dah tak attack. Last masa 2007 form 5 😅

2 Balas

dr pnglmn sy yg ada asthma ..mmg btl puan kita akn rs mcm xckup nafas ms spnjng pregnant... jika ini berlaku better puan bgtw misi n doc stiap kali pergi chckup .ms sy dlu jrg attck asthma..tp ms preggy slalu... tu bila preggy doc bg pam biru suruh guna inhaler trsebut bila rs sush nk bernafas..dan stiap kali chckup misi akn suruh kita tiup ada satu alat utk tgk bacaan paru2 kita bagai mana selepas tiup alat tersebut... lepas tu pstikan kita xmkn mknn yg buat kita mudah terkena serangan asthma.spnjng preggy..tu lg trasa sush nk tdo n nk brnafas..mg dpmudahkan segala.urusan puan..aamiin

3y ago

sm2 😉✌️

iya sis.. sbb asma.