sakit kepala yang melampau

#firstbaby sakit kepala yang melampau, badan panas .. first trimester normal ke ?

3 Balas

sis rabun ke pakai spec x. saya pun sama ..sakit kpala tu rasa mcm rambut kita kena tarik kuat2.. pgi jmpa dr ..dr ckp mybe spec dah lama .. pgi kdai spec dyeorg kata kalau mngndung pkai spec mmng ade effect mcm tu .. tapi sekejap je ... skrg dh trimester ke 3 oke dh x prasan bila hlng sakit tu .. mula dlu pon bdan selalu pnas pdahal x dmam..nak kna layan lapar sbb betul2 xde slera.. lembik je rasa..

10mo ago

Saya pun perasan la.. like tetiba kenapa with specs, tengok screen comp. macam blur je

bg sy normal sbb sy pernah lalui nya.. kalau xtahan sgt p jmpe dktor.. nnt die bg pandol..

Kalau alahan tu kira normal. Badan panas tu panas mcm demam ke