Hari ni saya 18week, normal ke kalau ada keputihan? Sebab ni kali pertama 😅

1 Balas

kalau keputihan tu gatal, make sure inform doktor/nurse . saya baru start ada 23w . sikit tapi tak gatal . kalau gatal je dia suruh inform

11mo ago

saya ada keputihan sejak awal kehamilan . keputihan datang sejak saya berhenti makan perancang selama 4tahun . tuptup bile dapat tahu ade isi die jadi lagi banyak N jadi lagi gatal . kejap2 masuk bilik air cuci . dh xthu dh mcm mne nk buat 😅