Saya cek upt +ve , tapi baru cek sekali. Perlu ke saya cek upt ni sekali lagi?

4 Balas

kalau nak double confirm, boleh je buat sekali lagi. kalau saya, try berkali² untuk confirmkan 😂 tapi tu dah positive, nak try lg boleh je 🤗

2y ago

saya tggu 8w sebab saya tahu time tu dah nampak janin & jantung 🤗 . kalau nak gi scan masa 6 atau 7w pun boleh, akan nampak kantung

Terang dah tu sis, kalau saya msih samar hari tu, terus beli clear blue, naik prgnant, trus tak test, sekarang tggu week 7/8 nk pergi scan

Boleh je sis utk pastikan line tu makin terang,,☺️☺️

Dah terang sngat tu sis.. dah brpa week?

2y ago

Nanti 6-7w blh scan dah tengo kantung..