Perlu ke beli breast pump kalau Suri rumah?

2 Balas

Faina..berapa week?? rasanya perlu la klu surirumah Mcm mom kdg2 bukan saja nak menghadap susu kat anak saja..tapi rumahtangga pun kena pelihara 😅

2y ago

😘👍👌💪🤲

Saya surirumah, tapi saya beli juga breastpump, mudah, kadang kadang kita kalut buat kerja rumah, sampai takde stok untuk bagi baby minum susu.

2y ago

Untuk masa sekarang, saya selesa guna brand anakku. Yang dual pump electric punya, and dia ada banyak mode, so kita punya puting takrasa sakit sangat bila pam. Nak brand okay, kita sendiri yang pergi testing dulu kat tangan. 😅 Haritu saya testing kat tangan brand autumnz pun not bad juga, dia ada banyak mode.