Sudah 39w 2D.masih blom ada tanda nak bersalin.normal kh?due 22/7 ni.

3 Balas

sama sy pun due 22.7 ni.. sy masih xde tanda2 cuma sakit mcm sengugut tu dtg kejap2..risau pulak sb lg beberapa hari xda tanda lg..

3y ago

sya pun macam tu sis dah 40 week rase skit skejap je hilang pergi keputihan bnyak...pdhal 36 week dah buka 1 tp tak ada tambh lg terpaksa masuk obat setengah biji baru dy ada tmbh buka an...apapun semoga sis di permudah ye urusan nya...baby cepat kluar ibu baby sudah tak sabar nak tengok awak..pujuk terust sis

akak dh start keluar keputihan byk dr kemaren.. perut mcm krem.. tp xde sakit panjang lg..

3y ago

normal.