Hi mommy , nk tanya . Ada yang sudi kongsi ilmu tk ? berat baby 2398g+/-359.67g . APA MAKSUD ( -358.67g ) tu ?

2 Balas

Kalau saya baca +/- ni as plus minus. Mungkin keralatan berat tu dlm 359.67g. Cuma pandangan sbb tak pakar baca result ultrasound 😅 next time boleh tny doktor on the spot kalau ada yg tk faham

3y ago

Hehehe terima kasih . 😘

sis bpe blan dh?angran brt bby 2.39g sis

3y ago

😊😊