Usia kandungan saya 14w6d , nak tanya boleh ke minum air kelapa?

8 Balas

dulu masa awal kehamilan nurse suruh minum air kelapa sebab ada kebaikan . masa thirdtrimester pun sy minum , baby keluar ja putih gebu pastu kuning pun takda . nurse tanya tips sebab apa baby tkde kuning sy senyum ja masa tu 🥰

2y ago

wahh, tq kak bantu lepas ni sy boleh amalkan

sy masa 5 minggu dah minum sis tp tak kerap lah tp bila da masuk 8 bulan nnti kena minum air kelapa dgn kerab. tp sis cuba je dulu sikit2 tgk ade reaction dgn badan tak

2y ago

alhamdulillah sy rasa ok,

Saya minum je sis since 6 weeks. Bila rse nak minum sy minum. Bulan pose ni kerap juga. Air kelapa air tebu.

2y ago

sorry air tebu yang tak berani minum*

Dr imelda balchin pun ada ckp air kelapa xkan bg effect apa apa bahkan bagi khasiat semulajadi

2y ago

tq , sy ada baca juga artikel ni, saya jadi keliru sebab mcm² pendapat org

cuba minum sikit dulu dlm bbrp teguk, kalau x rasa apa2 yg lain mcm boleh minum lg

Dr saya cakap boleh minum sebab banyak kebaikan 😊

2y ago

alhamdulillah tq, lega rasanya

sy minum je dari awal² pregnant