Salam. Nak tanya boleh ke kita nak scan kesihatan baby? Nak tahu dia normal atau tidak ?

4 Balas

biasa doktor kk akan suggest buat detail scan dekat swasta bila dh masuk 24-25 weeks.. kt situ kita bleh detect bby ok ke x, ada SD ke x, scan. bby dr kepala sampai kaki dia sis..

3y ago

oh. hehe. terima kasih sis. ☺️

Boley mummy 😊😊 Banyak jek klinik yang tawarkan pakej² utk scanning baby ney

3y ago

hehe. itu la. ary tu dpt dgr bunyi jntung n tgok kaki dia bergerak pun happy sngt.

Boleh rasanya, detail scan.

3y ago

hehe. okeyy. terima kasih ☺️

bleh sis..

3y ago

Sama2