Saya dah 38 week 2 hari, tapi takda tanda tanda lagi. Risaunya 😭

3 Balas

rajin berjalan, minum pure air kelapa tnpa campuran, kerap bersama, jalan itik, ketuk ketampi, ckp ngn bby suruh kua cepat. tu la saya buat untuk cptkan bersalin. tp ikot org juga. so far saya pulun semggu minum pure kelapa, rjin jaln n ckp ngn bby tu kata bby kua 38w..elok betoi pulak dia kua😁

2y ago

Smua saya suda buat kecuali minum air kelapa jrng

Jangan risau. Ramai lagi dalam ni yang dah nak due tapi belum bersalin. Saya sendiri dah 39 minggu tak ada turun tanda pun lagi. Baby akan keluar bila dah sampai waktunya in shaa Allah 😊

2y ago

Sma la saya pun 39w2d tpi blum ada tnda apa pun 🥺 hanya doa dan senam stiap hari semoga urusan kita smua d permudahkan💪🏻❤️

klu xde mslh kesiahtan smsa mngndung..bole je tggu smpi 40 week mcm sy..smoga dipermudahkn