First baby selain asid folid supplement apa yg elok utk awal kandungan atau vitamin ?

3 Balas

mkn folic acid + susu je dulu kalau belum jumpa doktor. lps tu mkn real food, sayur buah kekcg. masa pregnant ni jgn mkn supplement or vitamin kalau doktor x suruh or xde consultation dgn doktor . doktor sye sendiri x bagi mkn supplement luar, lgi2 jenis xdiiktiraf. nnti bahaya kan bby. doktor sye nasihat kan mkn obimin and minum susu hl, lps tu mkn real food. sayur ulam buah. tu pon dh ckup. lgi 1 xmembazir beli supplement mahal2 tu.

Saya amik folic acid susu

folic acid dan susu