Betul ke x boleh mkn durian byk semasa hamil? Memandangkn skrg tgh musim durian dan sy hantu durian!

7 Balas

kne than nafsu sis ..lg2 awl trimester . janin kne sihat, sbb dia nk membesar .. durian tu panas klau mkn bnyk , tkut mngangu tumbesaran pd janin . klau usia kndungan da 7bln keatas , insyaallah tkde ap masalah ..kecuali klau ad kencing manis . mse sy awl pregnant sy cuit sikit je durian tu bg hilg teringin .