Assalam.. saya ttc 7bulan. Boleh share tips hamil kawan kawan

2 Balas

saya suggest ambil jamu.makan makanan yang berkhasiat elakkan fast food.

Acid folic jgn tinggal..makan makanan berkhasiat,sedekah dan doa..

3y ago

mula2 sy ok xfikir sgt , sebab sy baru nikah xsmpai setahun lgi.. feb tahun ni.. tp bila kerap kena soal/ sindir/compare di tempat kerja, jd down. thanks sis atas nasihat n support, InSyaaAllah sy cuba kekal positif, percaya pada rezeki 💓