Maaf nk tya sy first mum klu cmnie tnda nk bsalin ke?n kne truz g hospital ke wlpn xskit?39w3d

5 Balas

Tak perlu sis. Kalau tak sakit tak payah. Saya keluar ni seminggu sebelum beranak. Ada bagitahu kk hal ni tp dia cuma ckp kalau ada pecah ketumban atau turun darah baru ke hospital. Tp saya beranak sebab pecah ketumban.

8mo ago

Mengalir mcm air kencing. Basah seluar. Lepastu dia akan keluar sikit sikit. Memang tak boleh kawal. Tapi sebelum pecah tu, saya punya perut mengeras sgt sgt tapi tak sakit.