Maaf nk tya sy first mum klu cmnie tnda nk bsalin ke?n kne truz g hospital ke wlpn xskit?39w3d

5 Balas

Ni tanda2 nak dekat bersalin nama dia mucus plug tak silap.. selagi tak sakit bahagian perut hingga ke pinggang tak perlu ke hosp sbb dorg akan tnya berapa kali kita rasa sakit kat perut dari jam berapa ke berapa.. tapi kalau rasa takut boleh tanya terus misi yg jaga kita tu