Bayi saya sudah masuk 7 bulan tapi still tak boleh duduk lagi? Apa perlu saya buat ye ?

2 Balas

maksud sis dia boleh duduk tp belum ada gaya nk duduk sendiri,perlukan bantuan ibu bapa dudukkan dia/ atau bby langsung xboleh duduk. bila duduk bergoyang2 jatuh walaupun atas bantuan kita dudukkan dia?

1y ago

Haah dia belum boleh duduk tanpa sokongan, untuk duduk still perlukan bantuan ibu bapa

Cuba duduk kan atas kerusi bayi yang rendah tu atau pangku anak sambil anak duduk. Mungkin ambil masa sebab perkembangan lain²

1y ago

Baik sis