Assalammualaikum mommy2, ada x mommy berak cair trimster 1 ni? n kembung perut, brangin mlm2? ok ke x? 5w4d..

2 Balas

Waalaikumsalam sis..najis cair tu sy takde, kalau perut kembung & berangin tu ada..kalau kembung, sy akan pergi makan 😂 lepas makan biasanye kembung sy hilang..sis mungkin blh cuba makan banyak buah n sayur, pisang..kalau tak okey jugak blh pegi klinik untuk najis cair tu..

2y ago

@nor itu laa kan..takpe insyaAllah, nnt ganti balik..semoga ibu ibu n baby sihat..

Saye 3w6d .. Dh 4hari berak cair 😅 kembung tu pun sama campur selere membuak2

2y ago

kalau lapar mkn sis jgn biar perut kosong.. smga kita baby sihat sihat n bby mmbsar dgn sihat.. amiin..