Sy nk tanye selain sup lauk ape lagi ya yg sy blh bagi ank sy..... Ank sy 9 bln

4 Balas

Lebihan brokoli, kentang, ayam tu untk tmbah berat badan anak. Labu kurma pun okey untuk tmabh perisa. Ikan bilis dgn nasi bersama kentang pun boleh. Kalau tak tahu awak bukak fb tiktok atau youtube bnyak resepi untuk maknan baby

Sayuran pun boleh sis,,bg ja mknn yg kita mkn hari2 tp pastikan nasi ank jgn keras sgt lah..garam kurang kan

boleh bagi family punya makanan dh. cuma version baby xde garam / gula / perasa.

lauk mcm kita mkn pun boleh. cuma tak pedas and takde garam/gula.