Nak tanya barang bby apa yg patut Dibeli yang perlu anak first dah 31 week Tapi blm ada beli ap²

5 Balas

rak pakaian baby trolley nak letak brg2 baby ampaian baby wet tissue, cotton bud, cotton ball, pampers NB, myk2 baby, tungku baby, peralatan nk kepik kuku baby peti kecemasan (check suhu, strimer, tmpt sedut hingus baby, cool fever)

Boleh dah beli.. Beli apa yg basic. Sy 23w dah 90% settle, Siap basuh masuk box Siap.. Skang 30w letih & mengah kemain. Nak anta amik anak skolah pun letih. Settle awal2 senang. Apa2 jd mudah.

Utk baju basic saya beli set lengkap baju, barut bedung semua kt ig. Yg lain2 masa baby fair hr tu. Hujung bulan ni ada baby fair kt mid velly kalau larat pegi.

saya masa 33w baru start beli. yg penting je dulu. baju, bedung, pampers, sabun, tilam, dan benda yg akan guna harian. lain tu beli nnt je

-bju, mitten, topi, -kain bedung/napkin -pampers -mnyak telon, tungku bby -bodywash, lotion