hai mommy semua, boleh share tk pengalaman mkn ubat aspirin time pregnant? ubat tu wajib kena mkn ke

1 Balas

doc dah bg sila makan. jgn la byk songeh. tu sume utk baby n ibu juga. sy pun makan je aspirin tu sbb dia utk cair darah n cegah dr kena darah tggi. melainkan awak nk kena serah diri awal utk induce bersalin masa mggu 38 sbb ade darah tggi, silakan. x pernah lg kk ke klinik swasta ke bg ubat utk saja2 suka2.