maafsayanktanya

#firstbaby betul ke kalau sepnjg kita pregnant tido selalu anak akn jadi lembab ??😰 skrg da masuk 6 bulan ,lepas je sy telan ubat iberet sy akan tido sbb takot muntah ,sebab mak sy selalu cakap jgn tido selalu nanti anak jadi lembab 😭😭 kata2 ibu tu kan doa ..#bantusharing

26 Balas

haha.. takde kene mengena la semua tu sis.. jgn pcaya sgt.. preg ank ke 2 sy loya dan lemas badan samapi 7bln.. asik nak baring je.. org kata. malas la ank tu nanti.. alahaii sakit nya hati. . skg anak dah 4 tahun.. kemain rajin sgt anak tu.. takde pn malas ke apa. aktif lagi.. hmm