Kandungan bby 5 bln doktor scan bgtau jantung bby besar sebelah mohon pencerahan😔

1 Balas

Allahu, semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Moga tak merbahayakan baby dan mommy. Aamiin 🤲🏻 Doktor apa nasihat apa2 lagi ke mommy? Mungkin boleh share dekat kami di Asian parent ni. Maaf, setakat 1st pregnancy, saya takde lagi experience ni. Mungkin mommy lain boleh share juga jika ada experience yang sama. Semoga dipermudahkan urusan ye. #TAPsupermoms #TAPactiveusers