Makanan apakah yang baik untuk awal kehamilan ?dan makanan apakah yang tidak sesuai semasa hamil.

1 Balas

Kalau awak ada GDM memang kena kawal sikit pengambilan gula. Kalau awak hamil normal, makan je lah apa apa pun. Cuma kena tambah sikit sayur, buah, susu. Senang cerita awak lebihkan makanan berkhasiat sebab apa awak makan, baby pun makan. Nak makan pedas pun boleh asalkan awak takde sakit ulu hati