Hey nak tanya kandungan 4 minggu dh bole mkn acid folic? Tpi belum jmpa doktor lagi..brand apa ok?

23 Balas

Salam sis. Folic acid harus makan ye. Sebelum pregnant pun boleh makan. Tak kisah brand apa.

sy Pula kndungan dah 7week tp BLM p dftr.. sy cuma minum Anmum utk kndungan sy..🤗🤗🤗

Folid acid seeloknya sblm pregnant dh kene mkn sis. Utk elakkan kecacatan bayi

Kalau yg bru hbis mins/haid bila boleh mkn asid folic ye..

4y ago

Ok pham.. Thnk sis 😊

boleh. elok makan folic acid sblm mengandung lgi

saya pun consume acid folic yg ni. bagus.

Dah blh mkn sis . Memang elok mkn awal

boleh sis..mkn brand nie pun ok dah

bole sis. sy pun mkn ni jgk.

boleh makan. apa2 brand ok.