Hi mommies nak tanya normal ke leher anak jadi merah macam ni? Ada cara tak nak hilangkan merah2 ni?

1 Balas

Hi mommy. Tak normal. Mungkin anak ada alahan atau sebab lain. Merah sangat rupanya tu dan nampak memedihkan. Mommy boleh bawa anak check dengan doc dan minta ubat yang boleh menyembuhkan leher anak tu.