Saya susu badan sikit pump pun kdg 1 onz ja .. boleh tak mumyy² share susu fm apa yg okey ?

6 Balas

Saya pun ada masalah sama. Anak saya minum s26 pink tu. Berat 2.92kg after sebulan dah 4.3kg. Tapi ada juga saya cuba similac intelli pro. Pun okay. Susu kena try and error. Lain budak lain penerimaan. Nak cuba, boleh beli trial pack dkt shopee 150g/200g

1y ago

terima kasihh share rasa kesiann kan tak boley nak full bf at bebyy .. saya rasa syaa bukan ibu yg baik .. sbb susu saya sikit .. saya try frisolac haaa .. tapi macam tak okeyy haa ..