Saya susu badan sikit pump pun kdg 1 onz ja .. boleh tak mumyy² share susu fm apa yg okey ?

6 Balas

Alhamdulillah saya xde masalah susu, cuma still kena pakai fm sbb dia xnk bm yg dari botol, dia nk direct feeding, and, ank sy choosy dgn fm, so mmg trying hard cuba susu, dari anmum, pergi lactogen, dupro, lastly melekat enfalac, alhamdulillah. Quite pricey tapi alhamdulillah berat n tinggi semua naik cantik follow chart growth.

1y ago

saya pakaii fm frisolac ... tapi macam pelik lhaa bby suka termuak haaa . normal kew ??