Hi mommy ! sape kat sini ada pengalaman bersalin di hosp sultanah aminah JB ?

9 Balas

Saya anak 1st bersalin di HSAJB, dpt 1st class( GL) , refer from Hosp Serdang (sebab nk bersalin kt johor) Alhamdulillah , dengan ward yg super sejuk, makanan pun di hidang dgn kelayakan 1st class, bilik labour room pun satu bilik sorang, tapi last2 csect. So kalau sis dapat 1st class nanti, sweather tebal, stokin tebal jangan lupa bawa ye!

5y ago

Oh okay2 terima kasih ☺