Mommy2 d luar, lahirkan first baby masa minggu ke brapa? Ada yg lahir awal atau lambat? Bole share?

1 Balas

Saya on 37 weeks 😊 #TAPsupermoms

3y ago

Sekejap je. 6.30 pagi pecah air ketuban. Pkl 7 lebih pagi ke hospital untuk pemeriksaan. 8 lebih pakai doktor confirm dah ada 4 cm bukaan. Pkl 9 pagi saya kena naik ambulance untuk dibawa ke hospital Temerloh daripada hospital bentong. Reason sebab saya demam malam sebelum tu. Pkl 10 pagi sampai hospital temerloh, doktor check bukaan dah penuh. Terus tolak ke labor room. 10.55 pagi selamat melahirkan anak. Alhamdulillah