hye saya hamil bru 6 minggu adakah kram itu normal semasa mengandung ? sebab baru 1 kli preggy

5 Balas

Awak kurang magnesium ni.. Nak nak berkongsi pulak dengan anak.. Carilah supplement magnesium. Paling terbaik, magnesium oil macam ni. Jika nak saya bantu, boleh pm saya http://wasap.my/MagnesiumOil

tak tahu lah normal ke tak . tapi diawal kehamilan kalau ada sakit apa apa better check sebab masih fragile . at least check pergi scan tahu condition kantung dalam tu okay ke tak

kalau cramp dekat perut tu normal. sbb bby bru nk menempel dkt rahim.

Tunggu lagi 2 minggu scan la awk untuk check detak jantung baby..

rasanya normal