Halu ibu².... nak tanya sedikit ada kh ibu² pernah Demam trimster kedua?? adakah bahaya?? #FirstBaby

2 Balas

ya sya demam teruk msuk 2nd tri...demamnya sama dgn sya kena covid dlu..dgn pening, mual dn selesma...😰 tpi sya x ambik ubat, sya minum vit c dri klinik/untk preggy dan mandi dgn sngt kerap sehari smpai jm 12 malam pn sya trpksa mandi sbb pnas sngt...dalam msa 1 mnggu alhamdylillah baik.. tpi sblm tu mmg sya jmpa dktor dhulu untk cek suhu, tekanan, tyroid, dn scan.

x nrml sis..kne rjuk doc