Sy g kk arini bukak buku,nurse cek air kencing,dia ckp sy ada kencing kotor,tpaksa ulang alik kk 7d

#firstbaby #10w2d_pregnant Mcm mane nk buat ye,,supaya kencing normal semula... Kalau x,, kena ulang alik kk lah seminggu niy...

Sy g kk arini bukak buku,nurse cek air kencing,dia ckp sy ada kencing kotor,tpaksa ulang alik kk 7dGIF
21 Balas

mcm sy hrtu sme jugk . doc bg mse smggu untk dtng smule . so dri hr jmpe doc tu mmg sy stop trus mnum mnis . mnum air putih bnyk smpai date jmpe doc smpai . trus ok . lpas dri tu pun sme tp tkdela 7hri . just 3 hr sblum g kk dh stop air mnis . alhmdlillh skrg sgt-ll ok . kndungan 7bulan 3hr