Sy g kk arini bukak buku,nurse cek air kencing,dia ckp sy ada kencing kotor,tpaksa ulang alik kk 7d

#firstbaby #10w2d_pregnant Mcm mane nk buat ye,,supaya kencing normal semula... Kalau x,, kena ulang alik kk lah seminggu niy...

Sy g kk arini bukak buku,nurse cek air kencing,dia ckp sy ada kencing kotor,tpaksa ulang alik kk 7dGIF
21 Balas

Maybe sbb kurang minum air, biasanya nak tunggu giliran mengambil masa, terlupa bawak air, bila dah giliran, badan tak cukup air dan air kencing kita appear to be more yellowish than usual = kencing kotor Next visit boleh bawak botol air minum banyak banyak, nanti air kencing jernih = bersih Hopefully ☺️☺️☺️