Ni first pregnancy sy.nk tnye,Ad sape2 tahu x cara pengiraan umur kandungan?last date priod 9jan23

First utp positive

4 Balas

Bestnya. Awak 9/1 dah +ve. Saya 4/1 dah late period 2 hari masih takde double line. Masa ank 1st and 2nd, lewat terus double. Kalini lain sikit. Haha apa pun tahniah. Kalau period awak regular dan cd awak 28 hari. Awak sekarang 3w 5days. Congrats again✨

1y ago

alhamdulillah mkseh tau..tula tkjot jgk rezeki Allah ..mmg happy sgt..

Kalau period tak teratur, susah nak kira sendiri. Kita kena ikut kiraan dkt mesin ultrasound tu, tapi kalau period teratur just masukkan je hari pertama lasy day period tu dkt apps nanti apps auto tunjuk due date kita

Sama mcm sy.. kiraan bermula 1st day period masa last period haritu so 2/1 la.. lau ikutkan dh 4weeks + .. better cek doc , next week baru sy nk pegi scan 5 weeks

dalam kiraan sy mcm 3w+ , tapi better pergi klinik utk sahkn,doc akan kirakan 😃