Suami kaki pancing

First time pregnant lepas 6 tahun setengah ttc. Alhamdulillah. Nak tanya, ada tak suami mommies semua yang kaki pancing. Stop terus memancing sampai bersalin atau memancing macam biasa lepas pregnancy stabil semua?#firstmom #seriusnanya #ingintahu

12 Balas

tak ada apa pun. janji ikan tu bawak balik. kalau macam mancing kolam kan, macam kita seksa ikan. so better mancing yg boleh bawak balik ikan.

8mo ago

Mancing kolam tapi jual kt kolam balik xpe ke? Dpt duit leh cover byran pancing tu