Suami kaki pancing

First time pregnant lepas 6 tahun setengah ttc. Alhamdulillah. Nak tanya, ada tak suami mommies semua yang kaki pancing. Stop terus memancing sampai bersalin atau memancing macam biasa lepas pregnancy stabil semua?#firstmom #seriusnanya #ingintahu

12 Balas

Dalam islam tkde pun pantang larang mcm tu sis. Cuba dgr ustaz azhar cakap . Dia pernah ceramahk pasal ni. Takde masalah pun nk memancing tp yelah kepercayaan org2 dulu

8mo ago

Baik. Terima kasih puan atas pencerahan. Nanti sy cari ceramah Ust Azhar tu