Suami kaki pancing

First time pregnant lepas 6 tahun setengah ttc. Alhamdulillah. Nak tanya, ada tak suami mommies semua yang kaki pancing. Stop terus memancing sampai bersalin atau memancing macam biasa lepas pregnancy stabil semua?#firstmom #seriusnanya #ingintahu

12 Balas

Suami saya pun kaki pancing jg, tp dlm sebulan tu bukan laa tiap minggu turun. dia mcm dlm sebulan sekali je dia pegi memancing, sbb suami sy p memancing tidur semalaman dalam kpal pancing tu (ada team memancing). start preg sy x pernah halang suami sy pegi memancing pernah jg nmpk org kata xbaik suami p memancing masa kita preg tp sy x hirau smua tu anggap mitos je sbb suami p memancing bukan suka2 byr mahal2 untuk tempah kapal untuk cari rezeki berbentuk makanan. hehehe syukur skg anak dah masuk 5 bulan dan suami masi turun untuk join kawan2 dia memancing sebulan sekali.. Pernah masa suami p memancing tu sy mmg dah craving sgt nak makan ikan merah masak sos, suami balik bawa seekor ikan merah besauu haa craving satisfied. Selagi benda yg suami buat tu x jahat x perlu suruh mereka untuk brhnti. Klu suami puan jenis kaki pancing yg dlm sebulan tu tiap minggu dua tiga kali turun mancing boleh slow talk bgitau kat dia kurangkn hri untuk p mancing bahagi masa plk untuk tngk2 isteri yg tengah mengandung.. Jgn terus halang dia turun mancing. hehe

8mo ago

InshaAllah. Terima kasih puan